Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Látni és látszani

Munkánk során rengeteget rohanunk, vannak napok, amikor szinte ki sem szállunk a kocsiból. Gyerekkorunkban még nem volt a közlekedés ilyen veszélyes üzem, az autók száma meg sem közelítette a mait, és a sofőrök életritmusa sem volt ilyen feszített.

A toldozott-foldozott KRESZ, az életbe lépő (egyszerű halandók számára néha érthetetlen) változtatások, mámoros hangulatú kerékpárosok az úton… Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy mi, kollégáink, ügyfeleink a lehetőségekhez képest védve legyenek.

Az alapszabály: Látni és látszani!

Alapfelszereltség az autóban a jólláthatósági mellény, amit az utastérben, elérhető közelségben kell tartani, hiszen ha bármi okból megállni kényszerülünk az úton, már azalatt elcsaphatnak minket, míg a csomagtartóig eljutunk, hogy előkotorjuk az ott megbújó mellényt. Az ajtóban lévő tárolókban tökéletes helye van.

Nem kötelező, de nem is árt egy erős fényű lámpa, aminek villogó funkciója is van, hiszen a folyamatos fénynél sokkal könnyebb észrevenni a villogást. Ha kereket cserélni kényszerülünk az út szélén, csak a kocsi tetejére tesszük úgy Don Johsonosan (persze a miénk nem fog kék-fehéren villogni, sem szirénázni), így remélhetően autós társaink időben észrevesznek.

A biciklisták a mi környékünkön –tisztelet a kivételnek- be vannak oltva láthatósági mellény ellen. Néha csodálom a bátorságukat, amikor a vaksötétben az út szélén/közepén/a felezőn mindenféle világítás nélkül csalinkáznak. Meg ketten egymás mellett. Pluszban bedugva a fülük. Ez valami orosz rulett lehet, ahol az a győztes, akit nem ütnek el? Csak remélni tudom, hogy ez lokális probléma, és nem általános.

Mindenesetre a láthatósági mellény mellett az első és hátsó lámpa, a macskaszem a minimum, és ott van még opcióként a fényvisszaverő karpánt, matrica, kulcstartó, hátizsákvédő, melyek mind megtalálhatóak állandó kínálatunkban.  Ezen termékeket gyalogosok is használhatják, hiszen ugyanolyan sérülékenyek, mint kerékpáros társaink.

Gyermeklelkű ügyfeleinknek ajánlom ezt a filmet, mindenkinek pedig a következő bölcsességet: A közlekedés egy olyan játék, ahol az a győztes, aki célba ér!