Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Vigyázat, kullancsveszély!

Régi történet, van már 20 éves is, de tanulságos!

Május volt, amikor nyílik a gyöngyvirág! Sokadmagammal, gyerekekkel elindultunk a Bükkbe gyöngyvirágot szedni.

Szép, napsütéses, meleg nap volt.

Fantasztikusan jó volt a fák árnyékában gyalogolni, belélegezni a tavasz illatát, hallgatni a madarak csicsergését! A Bükkalján, az erdő elején volt egy akkor még szabadon megközelíthető forrás, egy tisztás oldalában, a hely neve Vízfő. Először oda igyekeztünk egy kiadós tízóraira. Jót pihentünk, játszottunk a gyerekekkel, s utána kellően feltöltődve, nekivágtunk a hegyoldalnak, vártak ránk a gyöngyvirágok!

Otthon mindenkinek megígértük indulás előtt, hogy több csokor virágot hozunk, csak úgy a vázába, illetve édesanyának, aki fejfájás csillapító csodaszert készített minden évben a gyöngyvirág virág részéből! Egyszer csak, különösebb átmenet nélkül, teli lett a levegő gyöngyvirág illattal, „harapni lehetett”! És a látvány, egy egész hegyoldal teli volt a zöld levelek közül kikandikáló illatos virágokkal. Nekiláttunk virágot szedni a fák árnyas hűsében! Versenyeztünk, hogy ki szedi meg legelőször a beígért csokrokat! Hát persze, hogy Feri és Anita lett a győztes! Szépen elrendeztük a virágokat a kosarainkban és elindultunk hazafelé!

Egyszer csak az egyik kislány, Ági elkezdte vakargatni a karját, mondván, hogy valami fekete van a bőrében, nem is egy, ami korábban nem volt ott, megnéztük, atyaég nem csak a karján, de a combján és a nyakán is ott voltak a fekete valamik... Ekkor nyilallt a tudatunkba, hogy kullancsokat gyűjtöttünk be, nemcsak Ági, valamennyien! És nem volt nálunk semmi, sem alkoholos vattapamacs, sem egy kullancs kiszedő, amivel eltávolíthattuk volna ezeket a veszélyes kis „bűnözőket” a bőrünkből. Megbeszéltük a gyerekekkel, hogy ne nyúljanak a bőrükhöz, fél óra alatt hazaérünk, és anyuka mindenkit megtisztít az élősködőktől! Azért mi, felnőttek, tele voltunk bűntudattal és aggodalommal, eszünkbe jutott, hogy akár agyhártyagyulladás is lehet a vége!

A hazavezető félóra, egy örökkévalóságnak tűnt! Hazaérve, először vízbe tettük a virágokat, mindenki örült, aki kapta, utána jött a töredelmes beismerés, hogy nem úgy értünk haza, ahogy elindultunk! Kezdődött a kullancseltávolítás! Hál’ Istennek mindenki megúszta, kivéve engem! Az egyik combomba olyan mélyen befészkelte magát egy kullancs, hogy csak sebészkéssel lehetett eltávolítani, szerencsére mellékhatás nélkül!

Akkor valamennyien megfogadtuk, hogy kullancskiszedő nélkül soha nem indulunk többé gyöngyvirágozni az erdőre! Kis helyen elfér a hátizsákban, az elsősegély táskában, s gyorsan segít eltávolítani ezeket a hívatlan vendégeket!