Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Gyümölcsszezon
Ilyenkor nyáron a nagy melegben nincs is jobb, mint egy jó adag gyümölcs. Behűtve a dinnye kellemes, oltja a szomjat és még egészséges is, hiszen tele van ásványi anyagokkal, természetes cukorral és sok-sok vitaminnal.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a vesét remekül átmossa, kitisztítja a szervezeted. A magyar dinnye méltán híres Európában, a nemesítéseknek és a jó talajnak köszönhetően nem csak hazánkban, de más országokban is várják a nyár ezen csodás gyümölcsét. Salátának, koktélnak vagy csak magában is fogyaszthatod. A nyár elején a cseresznye és a meggy a nyerő gyümölcs, aztán a sárga és őszibarack, szilva, szőlő  és alma (a korai típusok).

Rengeteg mindent el tudsz készíteni belőlük. Sütemények, szószok, bólék, koktélok, saláták, befőtt (de az inkább télre van befőzve), lekvár, fagylalt vagy akár ki is facsarhatod és remek ivólé lesz belőle.

Joghurttal bekeverve a pépesített gyümölcs a fagyasztóban nagyon gyorsan lehűl. Beleteszed egy pálcikás fagyit készítő formába, beledugod a végét és irány a mélyhűtő. Pár óra múlva mikor kiveszed a formát, a joghurtos keverék már annyira megdermed, hogy nyalható lesz. Gyerekek és felnőttek egyaránt örülnek a hűsítő nyalánkságnak.

Ma már nem csak a hagyományos jégkockát tudod előállítani, sok szilikon forma kapható eltérő vicces, gyümölcsös, állatkás mintával. Ebbe akár  a kifacsart leveleket is beleöntheted és lefagyaszthatod. Koktélban jól mutat!

Vagy akár a szőlőszemeket is lefagyaszthatod és azt borba vagy fröccsbe beledobva lehűti az italodat. Egy jó sangria ilyenkor feldobja a bulit, grillezést és akár abba is beleteheted, hogy ne sima jégkockával tartsd hidegen az italodat.

Ráadásul díszítőelemként is emeli az italod megjelenését.

Sokan azt hiszik, hogy a paradicsom zöldség, nagy tévedésben vannak, mert igazából a bogyós termés inkább számít gyümölcsnek. Nyáron leves gyanánt paradicsomlevet szoktam az asztalra tenni, jól behűtve lila hagymával, uborkával megfejelve. No meg egy kis oliva olaj, bors, só és bazsalikom. A hideg gyümölcs leves is felüdülést hoz az étkezés során.

Egy gyümölcsös koktél -legyen az alkoholos vagy alkoholmentes- is remek szórakozás ha gyerekekkel együtt készíted. Egy keverés, kavarás, rázás és már kész is! Itt is használhatod a gyümölcsös jégkockát!! Manapság olcsón elérhetők az egyszerűbb koktél készítő szettek receptekkel együtt. Szerezz be gyorsan egyet és indulhat a buli, a kísérletezés.  Már csak a napernyő és a narancs karika hiányzik a díszítéshez, esetleg menta.

Desszertet is készíthetsz a gyümölcsökből. A gyümölcssalátát biztosan sokan szeretik, hiszen a nagy nyári melegben a nehezebb ételek, desszertek kevésbé kelendőek.  Ráadásul a hideg ételek akár csak a fagyi lehűtik a gyomrot, a teltségérzetet elveszik étkezés során és után.

Egy szó, mint száz, a gyümölcsöket eheted, ihatod, nyalhatod is!