Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Kirándulás ősszel
Bár még a vénasszonyok nyara sem jött el, azért még az elején érdemes az őszi túrákról beszélni. Hamarosan eljön az idő mikor korábban sötétedik, többet esik az eső és már nem lesz olyan meleg, mint nyáron.

A túrázók tudják a legjobban, hogy most jön el az ő idejük. Végre ki lehet szabadulni a természetbe és megcsodálni az ősz csodálatos színeit, a természet felkészülését a télre. Gyönyörű, ahogy a fák levelei szépen elszíneződnek, majd leesnek az útra. Mindig is szerettem a lehullott avarban gázolni, rúgni magam előtt a lehullott leveleket. Magyarországon sok olyan hely van, ahol a természet lágy ölén lehet andalogni, szerelmesen kéz a kézben a pároddal, vagy akár csoportosan barátokkal, családdal.

Fontos a megfelelő felszerelés, ruházat, hiszen ilyenkor már nincs annyira meleg és korábban is sötétedik, a hőmérséklet gyorsabban hűl. A pulóver, bakancs, esőkabát ilyenkor igazán jól jön, de öltözni mindenki tud. Mást is kell vinned, hogy ne szenvedj semmiben hiányt. A hátizsákba nagyon sok minden elfér, ha jól pakolsz. Elsődlegesen gondolj arra, hogy ha valahol megállsz kicsit pihenni, akkor legyen hova letelepedni. Egy jó polártakaró ilyenkor remek szolgálatot tesz, hogy ne a földre kelljen leülnöd, esetleg megteríteni a piknikhez, ha megéhezel.  Ráadásul még a táskában sem foglal helyet, hiszen van hordtáskája, amit rögzíteni tudsz a hátizsákon. A csomagban elfér egy kis hűtőtáska is a szendvicsednek és az italodnak, hogy tovább maradjon frissebb az ételed, italod. Egy jó túrázónál mindig van bicska, zsebkés a biztonság kedvéért. Sose baj, ha nálad van, mert jöhet bárm,i amire nem számítasz. Piknikezéshez is jól jön, de történhet olyan eset, hogy más miatt kell használnod. Megtisztíthatsz egy lehullott ágat, ha elfáradtál és túrabotként használhatod. Esetleg gombát találsz az erdőben és le szeretnéd szedni, mert ismered a gombákat.

Elemlámpa, ha netán rád esteledik vagy bemész egy barlangba. Azonban Murphy él és élni fog. Biztosan jók az elemek a lámpában? Ezt is ki tudod küszöbölni, ha egy olyan lámpát viszel magaddal, amelyik nem elemmel működik. Manapság lehet dinamós lámpát kapni, amely nem hagy cserben, hiszen nem merül le az elem benne. Folyamatosan lehet használni, csak egy kis energiára van szükség tőled. Előre otthon is feltöltheted, de akár menet közben is, amíg sétálsz. A dinamós lámpák nem hagynak pácban, feltéve, hogy magaddal viszed.

Egy adag teát vagy kávét is vihetsz magaddal. Egy termosz vagy kulacs megfelelő erre a célra. A termosz melegen vagy épp hidegen tartja az italodat, ha megszomjaznál. A kulacsot is fel tudod csatolni az övedre és bármikor kortyolhatsz belőle. Az is lehet, hogy a túra során találsz egy kis forrást ahol újra töltheted az innivalót.

Manapság a nordic walking itthon még friss sport, de már elég sokan űzik. Ennek köszönhetően vannak olyan túrabotok, amelyet a saját magasságodhoz tudsz igazítani, kényelmes fogója és akasztója van. Amikor pedig nem kell, csak összecsukod és elteszed. Esetleg távol tudod tartani az aranysakálokat. Egy jó tájoló sem árt, ha eltévedsz. Manapság már a telefonokon van GPS, de a telefon lemerülhet. Amennyiben tisztában vagy az égtájakkal egy iránytű is nagy segítség lehet számodra, kis helyen elfér akár a zsebedben is. Lehet olyan bicskákat beszerezni, amiben benne van ez is.

Tüzet is tudsz gyújtani, ha van nálad egy öngyújtó a tűzrakáshoz.Sose feledd figyelni a túra során a természetet és annak jellegzetes pontjait. Útvonal jelölések, esetleg egy fura szikla, fa.De a legjobban azt teszed, ha elhívod magaddal Bear Gryllst, aki mindig kijut mindenhonnan.