Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Vakációsirató elmélkedés

Igen, idén is vége lett a nyárnak, a jó időnek, a pancsolásnak, és eljött az ősz. Mintha csak az időjárás is megérezte volna, szeptember elsején mintegy varázsütésre átváltott nyárból őszbe.

Ezek után kinek van kedve fél nyolckor a hátára kapni az iskolatáskát, és elballagni a suliba? Nekem két kisiskolásom van, fél 7-kor kelnek, gyors öltözés, fogmosás, hajfonás, és indulunk. Néha úgy nézünk ki, mint a málhás szamár: iskolatáska, tesizsák, koricucc, gyűjtőmunka (egy doboznyi levél, kavics, élő bogarak), esőkabát… Mindezt egy nem egész 20 kilós kis szöszi cipeli, a bátyjával szemben ő ragyog, amikor elindul a suliba.

Milyen jó is az, amikor az ember gyereke vidáman, mosolyogva tudja végezni a dolgát, kellemesen érzi magát a napi 8-10 munkában/suliban töltött óra alatt, hiszen a napunk harmadát/közel felét a munkahelyünkön töltjük. Mindig csodálom a gyerekeket, ők annyira nagyvonalúak, mindig elfogadják, hogy minden, ami csak történik, nem a véletlen műve, hanem annak úgy kellett lennie. Mi felnőttek meg állandóan harcolunk a sorsunk ellen, mindig több kell, jobb kell, nagyobb kell… Az én pici lányom ha kap egy hajlítható ceruzát, már a mennyekben érzi magát. Örömet okoz neki, ha a tantó néninek adhat egy szép „pirospontotíró” tollat, vagy ki tudja betűzni (két hete iskolás) az uzsisdobozába rejtett kis cetlimet, amiben jó étvágyat kívánok neki. Most szombaton árva kutyusoknál jártunk, az összegyűjtött pénzét egy dobozba rakta, és elvitte nekik. Az állatmenhelyes hölgy sírva fakadt a meghatottságtól, amikor meglátta a doboznyi tíz-húsz forintost. Hogy mondhattam volna neki, hogy abból pótoltuk volna ki a karácsonyi ajándékát, hiszen annyira szeret adni, inkább próbálok tanulni tőle, már amennyire az önzetlenség tanulható.

Nem csak az számít, mit adunk, hanem az is, hogyan. Az ügyfelek, kollégák megérdemlik, hogy néha CSAK ÚGY kapjanak egy kis semmiséget, egy kis csokit, egy neves tollat, egy almát a szárán pici masnival… Tanuljunk azoktól, akiket még nem mérgezett meg a világ, tanuljunk a gyerekektől!