Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

SZEZON VAN!

Talán nem mondok újdonságot azzal, hogy SZEZON VAN! Amikor a gyerekeknek elindul szeptemberben az iskola, itt a REK-ben is megindul a nagyüzem, és még a 36 órás nap is rövid lenne.

Bár az év minden szakában akad dolgunk, az igazi hajtás szeptemberben indul be. Ilyenkor figyelmeztetjük azokat az ügyfeleinket, akikről tudjuk, hogy olyan terméket választanak évről évre karácsonyi ajándékként, amit nem Európából szerzünk be, akik minden évben egyedi külsővel-belsővel készíttetnek agendát, akiknél az ősz a sportról, csapatépítésről, konferenciákról szól.

Illik ügyfeleink minden rezdülését éreznünk. Tudnunk kell, milyen évről évre visszatérő események vannak a cég életében. Tisztában kell lennünk, ha évforduló, rangos esemény következik, a híreket hallva mindig felkapjuk a fejünket, ha az ügyfelünk jelenik meg.

Így mindig képben tudunk lenni, ha valamilyen kívánság felmerül. Egyedi agenda kell? Nem probléma, struktúrfóliás legyen, mint tavaly, vagy idén egy matt fóliás UV lakkos, mert az jobban kiemeli az új logót? Speditőr naptárra van szükség? Persze, menni fog! A darabszám a tavalyi 450, vagy kerekítsünk, hiszen bővült vásárlóitok köre? Idén nem próbálnátok ki egy egyedi csúszkát, ami a húzó terméketeket ábrázolja? Hogy van-e még abból a bögréből, amit tavaly szállítottam? Igen, és ha megengedsz egy javaslatot, idén készítsünk belőle varázsbögrét, a forma, a szín maradjon, de adjunk hozzá egy kis pluszt. Órát szeretnétek? A tavalyi modell tudom, hogy népszerű volt, maradjunk annál, vagy ajánlhatok másikat?

Ezzel telik a szeptember és az október, az egyedi karácsonyi ajándékok ügyében futkosunk. Amikor minden sínre került, és eljön a november, megérkeznek azon ügyfeleink is, akiket szeptember óta nem érünk el, mert egyik programról a másikra rohannak, nincs egy percük sem, és novemberben a homlokukra csapnak, hogy üres a marketing raktár! Itt még semmi ok elkeseredni, azért vagyunk, hogy segítsünk. Milliószám állnak rendelkezésre katalógustermékek, még bőven van idő az emblémázásra, csomagolásra, kiszállításra. Agendából is akad, válasszunk egy cégetekhez illő sztenderd borítót, és vakdomborral egyediesítsük, nagyon szép lesz, és el is készül időre.

Decemberre viszont nem csak a Mikulás jön meg, hanem az idegbaj is. Mert bizony minden évben akad olyan ügyfél, akinek csak decemberben jut eszébe, hogy bizony nyakunkon a karácsony. Sajnos ilyenkor már vissza kell utasítani bizonyos kéréseket (egyedi naptár, óra, soft PVC pendrive…) és bizony az is előfordulhat, hogy a katalógustermékek közül is pont az a szín hiányzik, amire szükség lenne. Fekete helyett rózsaszín agendát adni, hááááááát… Ez az az időszak, amikor az ügyfelek már bármire rábólintanának, csak legyen valami ajándék. De ahogy a családnak sem 24-én reggel szaladunk el meglepetésért, hanem már hónapokkal előre tervezgetjük, vásárolgatjuk és dugdossuk a csomagokat, így a céges ajándékozást is vegyünk komolyan, hiszen olyanok a kollégáink, mint a második családunk, több időt töltünk velük, mint a házastársunkkal, megérdemlik, hogy ne kutyafuttában kapjuk le a maradékot a polcról.

Most még időben vagyunk, hogy igazi, örömet hozó ajándékot választhassunk ki, kezdjen el gondolkozni már most, aztán keressen bennünket, állunk rendelkezésére!