Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Őszi szünet

A meteorológusok valami hihetetlenül pontosan eltalálták, hogy szerdára virradó éjjel közel 10 fokot fog esni a hőmérséklet. És így is lett! Ma reggel a gyerekek fehér blúzban, fekete szoknyában, fehér harisnyában és kopogós cipőben hatalmas tócsákon keresztül jutottak el az iskolához. Kivéve, aki az ünneplő ruhájához gumicsizmát húzott, mert ilyen kis mesebeli királylányok is voltak!

Egy hét szünet. Mi a manót csináljunk egy héten keresztül, hogy ne legyen unalmas, fejlődjön is a gyerek, ne kerüljön egy vagyonba, és különböző életkorúak ugyanúgy élvezzék? Ha már végig játszottunk minden társason harminc kört, fűztünk gyöngyöt, sólisztgyurmáztunk, előkerülnek anya „szolgálati játékai”. Igen, tényleg irigylésre méltó helyzetben van az a gyerek, akinek az anyukája minden nap játékhegyek között tölti a munkaidejét. Azok a szuper színes cerka szettek! És a rengeteg plüss! A golyószemű tollal bábozni lehet, a szilikon karkötőből meg kutyaláncot fűzni. A vászontáskára kedves képet lehet készíteni a tanító néninek, a kis füzetekből pedig napló a kerti bogarakról. Kulacs a kerti házba, ott a türelemjátéknak is van helye, de kell takaró is, mert azért hideg van nagyon.

Este újra bent a házban. Forró kakaó, a szülőknek felnőtt kakaó (saját találmány: forró tej, bele csokilikőr) a családos fényképes bögrénkbe, kis tévézés a kutyával. Fürdés után olvasás, persze minden könyvben mágneses könyvjelző (pontosabban 20 könyvben is, mert annyi érdekes könyvünk van, és a könyvtári kölcsönzés is lejár, addig még mindent el kell olvasni!), vésztöltőbe a ledes USB-s lámpa, így nem zavarjuk a tesót, aki már elpilledt.

Ha kisüt a nap, lehet biciklit szerelni, ehhez is vannak anyának varázslatos cuccai, kis csavarhúzókészlet, picike pumpa, aztán ki a Velencei tóhoz, „kukásmellény” kötelező, anya, ugye villogót is hoztál? Meg kulacsot, hátizsákot, iránytűt, uzsis dobozt, távcsövet, kézfertőtlenítőt… hú, ez mind a dolgozóból van?

Jó ez a szünet, kicsim, csak kár, hogy anyának dolgoznia kell, de 4 napot azért együtt lehetünk. Sokat gondolok rátok ott is, és sietek majd nagyon haza! És majd hozok neked megint valami kincset, jó?