Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Szörnyen jó Halloween!

Pár éve, amikor betört Magyarországra a „halloweenezés” szokása, még kígyót-békát (hogy stílszerűek legyünk) kiabáltak rá, minek nekünk majmolni Amerikát, van nekünk magyar Mindenszentek ünnepünk.  Na akkor most szólok, hogy a kettő nem egy és ugyanaz!

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31. éjszakáján, bár mára már az egész világon elterjedt.

Az ünnep őse a pogány kelta boszorkányok, kísértetek és egyéb démonok ünnepe a samhain volt október 31-én, amely egy kelta halálisten, a druidák istene Crom Cruach kultuszában gyökerezik. A május 1-jei beltane ünnep az október 31-ei samhain ünnep „ellenpontjaként” az esztendő „napos” felének eljövetelét jelentette, amin emberáldozatokat is bemutattak a druidák.

Ehhez a naphoz közel ünneplik a katolikus keresztények a Mindenszentek napját (november 1-jén) és protestánsokkal együtt a Halottak napját (november 2-án).

És hogy jön ehhez az egészhez a töklámpás? Nos, a töklámpás eredetileg nem is tök, hanem tarlórépa, és az ördög elűzésére szolgál(t). Volt a legenda szerint egy részeges kovács, akinek munkássága a pokolban is jól jött volna, így eljött érte az ördög, hogy magával vigye. Igenám, de Jack nagyon jól érezte magát az árnyékvilágban, és nem szándékozott az ördöggel tartani. Csellel rávette hát, hogy másszon fel egy fára, és gyorsan keresztet rajzolt a fa törzsére, így hiszékeny patás nem tudott lemászni. Fordult a kocka, már az ördög kezdett könyörögni Jacknek, hogy eressze le. Ő pedig – lator személyiségéhez méltón- ördögi alkut ajánlott: csak akkor engedi le, ha halála után nem fog a pokolra jutni. Érthető okból az ördög ráállt a dologra, hiszen inkább egy lélekkel kevesebb odalent, mint egy örökkévalóság a fa tetején. Itt jöhetne el a happy end… de nem fog. Halála után ugyanis Jack beszorult a mennyet és a poklot elválasztó térben, hiszen odafent a földi munkássága miatt nem látták szívesen, alant pedig a fentiek miatt nem volt keresnivalója. Hát ez kínos. Következett egy kis könyörgés az ördögnél, aki egy izzó parazsat dobott neki, amit beletett egy tarlórépából faragott lámpásba, és ennek a fényénél kóvályog azóta is…

Ennek a „felemelő” történetnek a nyomán öltöznek most a gyerekek ijesztő jelmezekbe, és járnak házról házra csokit, cukorkát gyűjtögetve. Néhány éve hazánkban is megjelent ez a hagyomány, a gyerekes családok lelkesen faragják a tököt, ami egy remek családi tevékenység. Ijesztő sütik is születnek, így egy teljes hétvégi napot el lehet tölteni az előkészületekkel, együtt munkálkodással, tésztagyúrással, formázgatással… Nem kell átállni a sötét oldalra, de élvezzük az együtt töltött időt!