Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

A győztes pedig...

Ahogy a mozirajongók az Oscart, úgy várják az óramániások minden évben a Grand Prix D’Horlogerie de Geneve-t, amely a genfi órafesztivál részeként kerül évente megrendezésre.

Minden évben több kategóriában is hirdetnek győztest (férfi, női, dizájn, ékszer, sport…), kategóriagyőztesnek lenni hatalmas elismerés. Idén „olcsó” kategóriában (8000 svájci frank, vagyis 2 millió forint érték) ez a gyönyörű Grand Seiko Hi-Beat 36000 GMT került ki a viadal győzteseként, ami különösen kedves szívünknek, hiszen mi is imádjuk az órákat! Kollekciónk össze sem vethető az ezen a versenyen induló csodákkal, de nekünk sem kell szégyenkeznünk óráink miatt. Minőségi, megbízható, túlnyomó részben Japán (Seiko és Citizen) gyártmányú óraszerkezetekkel működnek karóráink, melyekre 2 év garanciát vállalunk, legfontosabb jellemzőik pedig:

  • praktikus, különleges és reprezentatív,
  • kollekciónkat a legutolsó trend alapján állítottuk össze, hogy megajándékozottja örömét lelje benne, és évekig büszkén viselje! Párban rendelhető (férfi és női) modellek arra az esetre, amikor azonos, de nemek szerint megkülönböztetett ajándékra van szükség,
  • egyedülálló választék 7 kategóriában, hogy elegendő modell álljon rendelkezésére a megfelelő árú és stílusú karóra kiválasztására,
  • gazdag feliratozási lehetőségek közül választhat, hogy arculatát a legmegfelelőbb módon jeleníthesse meg,
  • lehetőség van a karóra egyedi felépítésére, arra ez esetre, ha nem találna standard kínálatunkban arculatának megfelelő modellt,
  • kiváló az ár-érték aránya,
  • már 12 db-tól megrendelhető feliratozva, így nem kell nagyobb mennyiséget beszereznie, mint amennyire szüksége van,
  • jellemzően 3.000 - 15.000,- Ft/db + Áfa közötti árak modelltől és mennyiségtől függően, így biztosan megtalálja a költségvetésének megfelelő modellt,
  • nincs a díszcsomagolásra gondja, hiszen többféle kivitel közül választhat,
  • a feliratozás a számlapon 4 színig díjmentes, a szerszámköltségen felül nem kell más költséggel számolnia, mert grafikai és szerelési költséget sem számítunk fel.

Jöjjön el hozzánk, tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvére! Szeretettel várjuk!