Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Ez már tiszta őrület!

A karácsony a szeretet ünnepe. A nyugalom, a pihenés, a béke időszaka, sült alma és mézeskalács illata száll a levegőben, az asztalon hófehér terítő, pislákoló mécsesek… hmmmmmm.

De addig is MEGŐRÜLÖK!

Percenként tíz e-mail. Ugyanennyi telefon. Ne annyi legyen a toll! Más nyomattal kérnénk mégis a papírtáskát! Egy héttel előbb tudnád szállítani a Rubik kockákat? Van ötleted olcsó vicces ajándékra 5-100 éves korosztálynak, amit holnapra emblémázva le tudnál szállítani? Ja nem, a holnap már késő!

Dobozokkal kelünk, dobozokkal fekszünk. És napközben is dobozokkal körülvéve ülünk az irodában, csordul ki a millió doboz a kocsinkból, dobozokat látunk álmunkban is.

És mi van bennük? Nem titok, csupa karácsonyi csoda: agendák, gyönyörű fém tollak, boros szettek, dísztáskák, vésztöltők, bonbonok, bögrék, sálak, nyakkendők, ékszerek, irodai készletek…

Rohanunk. Rohanunk a raktárba, rohanunk az emblémázóhoz, rohanunk az ügyfélhez. Este jövünk rá, hogy még nem ebédeltünk, a liftben esik le, hogy reggel óta nem voltunk mosdóban, este elalszunk a gyerek mesekönyve felett, reggel pedig fogkefével a szánkban. Lányoknak szemfestés, fiúknak borotválkozás a kocsiban, és indulhat az új nap, új rohanás.

Aztán minden lelassul. Minden csomag kint az ügyfeleknél, már ők pakolásszák, szortírozzák, ez megy a vidéki kollégáknak, az marad itt az irodában… Nekünk pedig jönnek a levelek, a telefonok, köszi szépen, szuper voltál, gyönyörű az áru, itt volt időben, a kollégák nagyon örültek, hálás vagyok! Ezek olyan szép pillanatok, emiatt érdemes végigcsinálni a hajtást, a rohanást, az álmatlan éjszakákat, a literszám megivott kávét, az idegeskedést.

És akikről nem szabad megfeledkeznünk, ezúton kérek elnézést minden kollégám nevében a családunktól, akik hősiesen végigharcolták velünk a szezont! Köszönjük, hogy kibírtátok, köszönjük, hogy vagytok nekünk, köszönjük a támogatást, hogy elnézőbbek voltatok velünk, hogy elviseltétek az alacsonyabb ingerküszöbünket…

Most már vége, idén nem lesz több hajtás. Üljünk le a fa alá, énekeljünk, igyunk forralt bort, együnk bejglit, és örüljünk egymásnak. Mi is, és Ti is, kedves Ügyfeleink, engedjünk kicsit le, lazuljunk, és adjuk át magunkat a karácsonyi érzésnek. Megérdemeljük.