Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Welcome 2015!

Elmúlt, vége, viszlát 2014, visszavonhatatlanul eljött 2015, fogadalmakkal, új kihívásokkal, új és izgalmas projektekkel.

Szilveszterkor az emberek 99 %-a fogadalmat tesz. Lefogyok, több időt töltök a gyerekeimmel, nem hagyom, hogy a szennyes kicsorduljon a tartóból, minden másnap elmegyek futni, hetente kétszer felhívom a szüleimet, év végéig visszafizetem a hitelt, nem túlórázok ingyen, leteszem a cigit, egészségesebben étkezem… aztán az egészből nem lesz semmi. Na jó, most így év elején még tartjuk magunkat, de tegye fel a kezét, akinek márciusra nem fogy el a lendülete, és nem enyhít kicsit a saját szigorán! Na ugye!

Mi itt a Reklámtárgyellátónál mind megtettük a saját kis privát fogadalmainkat, én például nem szeretnék fogyni, de több időt szeretnék a gyerekeimmel lenni. Különbözőek vagyunk, nagyon is, de van egy közös vonásunk: mind azon igyekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk. A munkánkkal, a hozzáállásunkkal, a termékeinkkel, az emblémázással, a kommunikációnkkal, az esetleges reklamációkezeléssel. És épp ezért szerencsés, hogy a csapatunk ennyire színes. Vannak ügyfeleink, akik a lassabb tempót, az óvatosabb megközelítést részesítik előnyben. Mindent milliószor átbeszélünk velük, tucatnyi mintát próbálunk ki, mire eljutunk a rendelésig. Van olyan ügyfél, aki durrbele módon az első szembejövő bögrébe beleszeret, itt finoman irányítani kell, nehogy csalódás legyen a vége. Nézzünk meg egy mintát, hadd lássák a kollégák (esetleg a főnök) is, mert van olyan pont, ahonnan már nincs visszaút. Vannak olyan partnereink, akik teljességgel bizonytalanok, nem tudják igazából mit, mikorra, mennyiért is keresnek, a velük való munkát én személy szerint nagyon élvezem, mert az ötletelés a munkám legizgalmasabb része, és itt aztán valóban van agymunka. Mert ezek a partnerek, bár nem tudják, mit is akarnak, azt pontosan tudják, mit nem: amit én ajánlok! Ez persze csak akkor derül ki, amikor az első 15 termékjavaslatot felsoroltam :) Egyik sem tetszik, ez drága, az későn ér be, amaz meg túl zöld. :) De nincs olyan bonyolult történet, amit ne tudnánk kibogozni, előbb utóbb mindenkinek megtaláljuk a személyre/cégére szabott terméket, és közben nagyon jól meg is ismerjük egymást. Hiszen ahhoz, hogy a munkánk ne nyűglődés, hanem értékes segítség legyen, ismernünk kell az ügyfeleket. Mennyivel könnyebb a párunknak ajándékot választani, mint a szomszédunknak ugyebár. És ezekből a beszélgetésekből gyakran olyan szintre is eljutunk, hogy később már egy fél mondatból is tudjuk, mire vágyik az ügyfél.

És ez a célunk. Megismerni Önöket/Titeket, és olyan színvonalú szolgáltatást nyújtani, hogy hosszú éveken keresztül eredményesen, mindenki megelégedettségére tudjunk dolgozni. Én ezt kívánom magunknak 2015-re!