Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Tavasz a télben

Én még emlékszem azokra az időkre, amikor télen tél volt, nyáron meg nyár. Télen szánkóztunk, nyáron a Balatonban pancsoltunk. Télen sapka-sál, nyáron fürdőruci.

Mostanában „kicsit” másképpen mennek a dolgok. Elég csak az elmúlt hetekre gondolni, amikor a kertekben kibújtak a virágok, (december/januárban), aztán kaptak egy kis havat, utána a hó esőbe váltott, végül éjjel rájuk fagyott. Nekünk sem jó ez az időjárás, mindenki beteg, köhög, tüsszög, fertőzi a kollégáit és a családtagjait.

A nagymamám mindig a réteges öltözködés fontosságára hívta fel a figyelmemet! Póló, pulcsi, mellény! A Reklámtárgyellátóban megtalálja azt a pólót, inget, melyet kollégáinak keres, mi ellátjuk céglogóval, hímezzük vagy szitázzuk. Hölgyeknek válasszon karcsúsított szabással, csípőig érő hosszú fazonnal, ami nem csak kényelmes, de csinos is.

Polár pulcsit is talál nálunk, rengeteg színben, ezekre elsősorban a hímzést, mint emblémázási módot ajánljuk. Polárból is elérhető férfi és női fazon, érdemes ezek közül választani!

Mellényt a hűtőházban, utcán, hűtőpult mellett dolgozó kollégáknak ajánljuk, akár polár, akár pufi mellényt keres, több színt és fazont tudunk mutatni. Érdemes a kényelmet szem előtt tartani vásárlásnál, mert ez az a ruhadarab, amit a legtöbb réteg fölé veszünk fel.

Persze van olyan helyzet, amikor még nagyanyáink bölcs tanácsa is kevés, a vírusoktól a réteges öltözködés sem véd meg. Ilyenkor nincs más hátra, otthon kell maradni, forró mézes pálinkát inni, betakarózni, izzadni. Aki még arra is gyengének érzi magát, hogy a lázát megmérje, ajánljuk a –kisbabáknak készült- lázmérőkártyánkat, melyet egész nap viselhet, bőrbarát, nem allergizál, így folyamatosan felügyelheti hőmérsékletét.

Jó egészséget mindenkinek!