Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Nyuszi hopp!

Vagy a világ gyorsult fel, vagy én öregszem a normálisnál gyorsabban, de az tény, hogy gyerekkoromban a húsvét a tojásfestésről és -keresésről, locsolásról, feltámadásról szólt, mostanra pedig „kiskarácsonnyá” vált.

Gyerekkoromban a nyuszi a kertbe dugdosta a tojásokat, amiket mi gyerekek egy kis kosárkával a kezünkben keresgéltünk a harmatos fűben. Volt, hogy gumicsizmában, volt, hogy a benti papucsban rohantunk ki ébredés után nyuszifészket keresni.

Arra is emlékszem, amikor a nagymamámmal a kertből szedett apró virágokat kötöztük rafiával a festett piros tojásokra, ezzel vártuk a locsolókat. Ők pedig jöttek, locsoltak, sütit ettek, tojást kaptak, továbbálltak.

Most pedig azt olvasom, a fiúk pénzt kapnak a locsolásért, a nyuszi LEGO-t hoz, meg biciklit. Itt valami nagyon félrecsúszott. Kicsit skizofrén állapot ez, hiszen mi itt a Reklámtárgyellátóban épp abból élünk, hogy az emberek imádnak ajándékot kapni, akár felnőttek, akár gyerekek. Örömet okoz, ha ügyfeleinkkel sikerül olyan terméket kiválasztanunk, ami egyrészt passzol az ő igényeihez, másrészt partnerei örömmel fogadják. Anélkül, hogy el kéne szakadnunk a hagyományoktól, a mi segítségünkkel is tud olyan ajándékot választani, ami nem száll szembe a húsvét hagyományaival, mégis modern és vállalható.

Ha van valami, amit a mai világban nagyra becsülök, az a környezetvédelem. Termékeink közül az egyik személyes kedvencem az újrahasznosított papírból készült cserépben lévő virágmagocska, amit locsolgatva a természetet varázsolhatjuk az asztalunkra. A kikelő kis hajnalka/napraforgó gyorsan nő, napról napra követhetjük a fejlődését. Másik változata egy elképesztően helyes kis bádogkannában érkezik, kerti pillangóvirág magot tartalmaz, néhány nap locsolgatást követően virágba borul. Aki szereti a hasát, fűszernövényeket is nevelgethet, szintén újrahasznosított edénykében.

Ha segíteni szeretne a nyuszinak és közben modernnek is maradni, nálunk megtalálja a számítását.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!