Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Kutyavilág

Kutyásnak lenni áldott állapot. Ezt én közel 40 évig nem tudtam, de múlt szeptember óta bizonyos vagyok benne. Akkor lett életünk része egy kidobott, sokat szenvedett jószág, aki nélkül már elképzelhetetlenek lennének a napjaink.

Ma van a vakvezető kutyák világnapja. Egy nem látó ember életében egy kutya-segítő nem csupán a lelki társ szerepét tölti be, de a hétköznapjait is segít élhetőbbé tenni. Nekünk nem gond leugrani a boltba, ha elfogy a tejföl, de egy nem látónak ez komolyabb logisztikai feladat. Azonban egy ilyen képzett kutyával már könnyebb a dolga, hiszen az állat tulajdonképpen az ember szemeként lát/figyel. Persze a kutyák nem csak nem látó, hanem mozgássérült vagy autista embertársainkon is segítenek, néha a szó szoros, néha a tágabb értelmében. Utóbbit tapasztaljuk meg mi hétköznapi kutyások, amikor rájövünk, hogy a kutya simogatásától elfelejtjük a munkahelyi stresszt, a hatalmas erdei séták során pedig leadjuk az irodában ránk rakódott kilókat.

 

Megérdemlik hát négylábú barátaink, hogy kicsit őket is kényeztessük. Persze elsősorban a simogatás és a jutalomfalat, ami őket lázba hozza, de mi itt a Reklámtárgyellátónál szintén tudunk pár ötlettel szolgálni. Ahogy a gyerekünkre, úgy a kutyánkra is nekünk kell vigyázni a közlekedés során, egy csont alakú villogóval, vagy egy fényvisszaverős nyakörvvel nem marad az esti sötétben sem észrevétlen. Kis csont alakú bilétát is akaszthatunk a nyakörvére elérhetőségeinkkel, biztos ami biztos alapon. Utazás, kirándulás során nem csak mi éhezünk/szomjazunk meg, hanem kedvencünk is, ehhez laposra összehajtható kutyatálat javaslunk. A játék is fontos, a frizbi, teniszlabda minden kiránduláskor bent van a hátizsákban. Örök probléma, hogy egyes kutyatartók nem foglalkoznak kedvencük melléktermékével, így az ott díszeleg a járdán, a gyepen… Ha mindig magunknál hordjuk a karabíneres kutyapiszok gyűjtőt, európai módon el tudunk takarítani kedvencünk után, ha pedig a LED-es lámpával egybeépített változatot választjuk, még a késő esti séta alkalmával is könnyen megtaláljuk, amit keresünk.

Olyan cégeknek ajánlom a fenti termékeket, akik kisállatokkal foglalkoznak, ahol más ugyan a profil, de a vállalat állatbarát, illetve ahol az ügyfeleket négylábú barátjukon keresztül szeretnék kényeztetni.