Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Osztálykirándulás

Az utóbbi évek legtavaszabb tavasza volt idén, nem csupán négy-öt hét átmenet a télből a nyárba, hanem igazi langyos, fűillatú, méhecskezümmögős tavasz. De ennek is vége, és a tanév utolsó napjait már igazi hőségben töltik a srácok a suliban. Nálunk épp ma van az osztálykirándulás, és megint elcsodálkoztam rajta, hogy tulajdonképpen minden cucc anya dolgozójából van.

Természetesen kell egy hátizsák, amibe a rengeteg holmi, amit a tanító néni kért, beleférjen, és még maradjon a kincseknek is hely, amiket egy kirándulás alatt gyűjteni kell.  Én a kincsgyűjtésre a szemüvegtörlő zsákocskát szoktam preferálni, mert a begyűjtött dolgok egy része szétporlad, mire hazaérnek. Nem mellékesen ezzel a zsákocskával a napszemüveget is meg lehet törölgetni – persze még az első bevetés előtt. Indulás előtt bekenekedünk naptejjel, és elvinni is lehet, mert a karabínernél fogva felakasztható a hátizsák cipzárjára. A másik cipzáron mindig ott van nálunk a szintén karabíneres kézfertőtlenítő zselé, anélkül ki sem lépünk otthonról.

Nyári hőségben mindig kell legyen nálunk folyadék, elsősorban víz, jól záró kulacsban, ne áztasson el mindent. Az almát és a szendvicset uzsis dobozban viszik, hogy ne törődjön össze. E ne felejtsük, jegyzetfüzet, cerka is kell, fakérget satírozni, a látott állatokat lerajzolni…

Persze a tanító nénik biztosra mennek, esőkabát is kell, bár hét országra szóló napsütést jósoltak az időjósok. Az esőkabi kis műanyag gömbben kerül a hátizsákba, bár ezt is akaszthatnánk a cippzárra, mert karabíneres, de már nincs több hely :). Azt hiszem, nagyobb szükség lesz kalapra vagy baseball sapira a tűző nap ellen. És mi mást csinálna egy zsák bolha a tűző napon, mint rohangálna? Kell összecsukható frizbi, bumeráng, az üldögélősebb kislányoknak szappanbuborékfújó.

Aggódó anyuka természetesen szilikon karkötőre a telefonszámát is felírta, és a gyerekre adta, sose lehet tudni.

Most így visszaolvasva csoda, hogy mindezt elbírja egy kis hétéves. De erősek ők, többet bírnak, mint amennyit mi képzelünk, és különben is, anya olyan csoda helyen dolgozik, ahol ennyi jó holmi van, miért ne használnánk ki? Kellemes nyarat mindenkinek!