Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Színház az egész világ!

Idén olyan szerencsém volt, hogy nyaralásom alatt teljesen véletlenül egy színházi fesztivál közepébe csöppentem. Nappal fürdés a Balatonban, esténként kis kultúra, kell ennél több?

Imádom a színházat! A készülődést, a várakozást, a színházi illatokat, a szünetben elkapott beszédfoszlányokat, a végén vörösre tapsolt tenyeremet, az előadás utáni beszélgetéseket… Nyáron pedig a kőszínházak helyett a szabadtéri előadások ideje jön el, ami szerintem a nem notórius színházi emberek szívét is megdobogtatja. Ilyenkor könnyedebb darabok kerülnek terítékre, vígjátékok, zenés darabok, musicalek. Kellemes időben üldögélünk a szabadban, bort iszogatunk, és egészen feloldódunk a történetben, dudorászunk, nevetünk…

Persze nincs az az élvezet, amit ne lehetne tovább fokozni, indulás előtt mindig rákészülök, mivel tudnám a szabadtéri színházazást még kellemesebbé tenni. Először is nem puha bársonyszékeken ülünk, mint a kőszínházban, így a legfontosabb szerintem egy párna. Ebből nálunk akár kicsire összehajtható, vagy felfújható változatot is megtalálnak ügyfeleink, de egyedi párna levarrása sem okoz gondot. Amikor beülünk a nézőtérre, még nyitott hátú ruhácskákban, ujjatlan blúzokban kezdjük a szórakozást, de idővel a levegő hűlni kezd, ekkor jól jön egy takaró, amibe beburkolózhatunk. Nekem egy vékony fehér polártakaró a színházazós szettem része, kis helyet foglal, és nem is csúnya.

Persze ha nincs hideg, akkor meg meleg van J Ilyen esetre összehajtható legyezőm van, többet is viszek, mert körülöttem is ájuldoznak a melegtől, helyet meg alig foglal. És ugye a szúnyogok. Ha az ember nem fújja le magát otthon, akkor megeszik a szúnyogok, erre az esetre van a vésztartalék, a szúnyogriasztós karkötő, ez tényleg nem túl elegáns, hiszen szilikon, de a valamit valamiért elv mentén kibírható, és távol tartja a vérszívókat.

Színházas, múzeumos ügyfeleink gyakran keresik az összecsukható papír távcsövet, amit akár color nyomattal is el tudunk látni.  A színház impozáns épülete, a darabból egy jelenet, vagy rá utaló jelkép, itt csak a kreatív szakembereken múlik, mit hoznak ki a lehetőségből.

A nyár hátralévő részére mindenkinek kellemes szórakozást kívánok!