Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Újra a fedélzeten!

Annak ellenére, hogy mi a nyár nagy részét munkával töltöttük, valahogy a szeptember eleje mégiscsak más. Mi már érezzük a szezont, ügyfeleink visszatértek a munkába, és elkezdenek gondolkozni, mit is ajándékozzanak kollégáiknak, ügyfeleiknek karácsonyra.

Nekünk rengeteg tippünk van erre!

Először is felejtsék el a csetreszeket! Az elmúlt évek a hasznos, értelmes ajándékok felé fordították a figyelmet, mindenki belátja, hogy annak az ajándéknak van valódi értéke, amit az ügyfél nap minta nap lát, a hétköznapjai részévé vált. Ilyenek az irodai kiegészítők, naptárak, agendák, textilek. Egy vastag, puha törölközőt nincs ember, aki ne tudna használni, egy steppelt mellény a hólapátoláskor jól jön, azt meg talán nem is kell részletezni, hogy naptár nélkül szinte nem is tudunk létezni.

Másik tippünk, a kütyük. Lehet, hogy pongyola a megfogalmazás, de nálam kütyü az, aminek van USB kimenete, vagy bele lehet dugni. Pendrive (8 GB felett), powerbank, hangszóró biztosan örömet okoz mindenkinek. A powerbank még sosem volt olyan népszerű, mint most, már nem kell az innoviáció magas költségeit nekünk állnunk, és bivalyerős töltőket kaphatunk elérhető áron, akár teljesen egyedi (céglogó, saját termék) formában is.

Ha bizonytalanok vagyunk, érdemes biztonsági játékosként borban gondolkozni. Alig van olyan vállalat, ahol ne lenne az egyik dolgozó apósának/barátjának/szomszédjának borászata, ők gyakran adnak évről évre bort ügyfeleiknek. Ehhez mi csinos dobozokat tudunk ajánlani, melyek egyedi nyomattal képesek mindig megújítani a klasszikus ajándékot.

A másik olyan ajándék, amivel nem lehet mellényúlni, a céglogós szaloncukor. Magas minőségű, egyedi csomagolású szaloncukraink ömlesztve, vagy egyediesített dobozban, illetve organza zsákocskában érkeznek, és lehet, hogy a fáig sem jutnak el, mert időközben áldozatául esnek a „csak még egyet, és ez az utolsó” típusú kóstolgatásnak.

Persze előfordulhat, hogy saját terméket szeretnének ajándékozni. Ebben az esetben egyedi dobozt, vagy zsinórfüles papírtáskát ajánlunk, melyen a céglogó diszkréten, a karácsonyi jókívánság pedig harsányan jelenik meg.

Van még egy „kis” idő karácsonyig, addig is mindenkit kérek, kezdjen el gondolkozni, ő mit szeretne partnereinek adni, és idejében jelentkezzen kollégánknál, nehogy a legjobb termékekről lemaradjon.