Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Itt a tavasz, kifelé az irodából!

Az idei aligtél után – aminek mindentől függetlenül nagyon vártuk a végét – végre úgy tűnik, megjött az IGAZI TAVASZ, változékony idővel, széllel, madárcsicsergéssel és NAPFÉNNYEL!

Egyértelmű tehát: kirándulásra fel!

Azok is, akik nem megrögzött természetjárók, hanem amolyan koca-erdőjárók, tavasszal éreznek egy kis bizsergést a talpukban, és mennének erdőszagot szippantani, porhanyós földet morzsolni, őznyomot keresni, madártollat gyűjteni. De mi is kell ahhoz, hogy az ember jól érezhesse magát az irodájából kiszakítva, és eltávolodva a mindennapjait kitöltő laptopjától?

  • Kell egy jó hátizsák, amibe beletesszük az életben maradásunkhoz szükséges dolgokat. Ezek alapból a laptopunk és a telefonunk
  • egy vésztöltő, ha az a rémes helyzet fordulna elő, hogy lemerül az előzőek valamelyike
  • egy kulacs víz, ha sitty-sutty elrepülne a nap, miközben háromezer szelfit készítünk egy látványos sziklánál
  • hohó, természetesen szelfibot, hogy az egész völgy látszódjon a facebookra feltöltött képen
  • nagylátószögű lencse a mobilra, miközben a szelfibottal egyensúlyozunk a szikla szélén
  • esőkabát, mert iszonyú látványosak az esőben készült képek
  • hűtőtáska, mivel tuti eltévedünk tapasztalatlanságunknak köszönhetően, és az éhhalál kerülget a hét közbeni dobozos kajánk nélkül

Maximálisan átérezzük helyzetét, így most felsoroljuk, a fentiek közül mit szerezhet be a Reklámtárgyellátótól: napfény, madárdal, hátizsák, vésztöltő, kulacs, szelfibot, mobilra való lencseszett (nagylátószögű, halszem és makro optikával), esőkabát, hűtőtáska. Látja, bizonyos helyzetekben életmentőek is lehetünk, bízzon bennünk, keresse cégünket, állunk rendelkezésére!