Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

<< < ... 2 3 4 5 6 ... > >>

Ez már tiszta őrület! - 2014.12.10

A karácsony a szeretet ünnepe. A nyugalom, a pihenés, a béke időszaka, sült alma és mézeskalács illata száll a levegőben, az asztalon hófehér terítő, pislákoló mécsesek… hmmmmmm.

De addig is MEGŐRÜLÖK!

Ez már tiszta őrület!

A győztes pedig... - 2014.11.20

Ahogy a mozirajongók az Oscart, úgy várják az óramániások minden évben a Grand Prix D’Horlogerie de Geneve-t, amely a genfi órafesztivál részeként kerül évente megrendezésre.

A győztes pedig...

Emblémázási kisokos - Ötödik rész: A hímzés - 2014.11.14

Textil termékek emblémázására alkalmazott eljárás. A hímzést számítógép-vezérelt automata hímzõgépek végzik, melyek fontos jellemzői:

- a hímzőfejek (mennyi terméket tud egyszerre hímezni), ill.

- a színek száma (hány spulni cérnával képes dolgozni)

Emblémázási kisokos - Ötödik rész: A hímzés

Szörnyen jó Halloween! - 2014.10.28

Pár éve, amikor betört Magyarországra a „halloweenezés” szokása, még kígyót-békát (hogy stílszerűek legyünk) kiabáltak rá, minek nekünk majmolni Amerikát, van nekünk magyar Mindenszentek ünnepünk.  Na akkor most szólok, hogy a kettő nem egy és ugyanaz!

Szörnyen jó Halloween!

Őszi szünet - 2014.10.21

A meteorológusok valami hihetetlenül pontosan eltalálták, hogy szerdára virradó éjjel közel 10 fokot fog esni a hőmérséklet. És így is lett! Ma reggel a gyerekek fehér blúzban, fekete szoknyában, fehér harisnyában és kopogós cipőben hatalmas tócsákon keresztül jutottak el az iskolához. Kivéve, aki az ünneplő ruhájához gumicsizmát húzott, mert ilyen kis mesebeli királylányok is voltak!

Őszi szünet
<< < ... 2 3 4 5 6 ... > >>