Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

<< < ... 4 5 6 7 8 ... > >>

Gyümölcsszezon - 2014.08.15

Ilyenkor nyáron a nagy melegben nincs is jobb, mint egy jó adag gyümölcs. Behűtve a dinnye kellemes, oltja a szomjat és még egészséges is, hiszen tele van ásványi anyagokkal, természetes cukorral és sok-sok vitaminnal.
Gyümölcsszezon

Vigyázat, kullancsveszély! - 2014.08.06

Régi történet, van már 20 éves is, de tanulságos!

Május volt, amikor nyílik a gyöngyvirág! Sokadmagammal, gyerekekkel elindultunk a Bükkbe gyöngyvirágot szedni.

Szép, napsütéses, meleg nap volt.

Vigyázat, kullancsveszély!

Mit, miért, hogyan - 2014.08.06

Kezdjük az elején! Neked mit jelent az, hogy tampon? A szitát mire használod és hol? Sokan a tampont csak a reklámokból, hirdetésekből ismerik és bizonyos nehéz napokhoz kötik a dolgot. Egy darabig nekem is csak ennyit jelentett ez a szó. Azonban a reklámtárgyak esetében a tampon, mint kifejezés teljesen mást jelent.

Műhelytitkok: A szállítás - 2014.07.29

Határidő! Ez az a szó, amitől minden saleses-t a hideg kiráz, mert ez a szó általában a „tegnapelőtt már késő lenne” szinonímája.

Néha pedig az ügyfeleink érzik úgy, hogy zaklatjuk őket, amikor „nem szeretnélek zavarni, de tudod, a határidő…” kezdetű telefonbeszélgetést indítjuk.

Pedig szó sincs zaklatásról! Ügyfeleinket próbáljuk kímélni attól az őrülettől, ami a háttérben zajlik, így ők csak az eredményt - és a mi zombivá válásunkat- látják.

Hadd foglaljam össze pár szóban, mi is történik a megrendelés és a leszállítás között.

Műhelytitkok: A szállítás

Látni és látszani - 2014.07.25

Munkánk során rengeteget rohanunk, vannak napok, amikor szinte ki sem szállunk a kocsiból. Gyerekkorunkban még nem volt a közlekedés ilyen veszélyes üzem, az autók száma meg sem közelítette a mait, és a sofőrök életritmusa sem volt ilyen feszített.

A toldozott-foldozott KRESZ, az életbe lépő (egyszerű halandók számára néha érthetetlen) változtatások, mámoros hangulatú kerékpárosok az úton… Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy mi, kollégáink, ügyfeleink a lehetőségekhez képest védve legyenek.

Az alapszabály: Látni és látszani!

Látni és látszani
<< < ... 4 5 6 7 8 ... > >>