Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

<< < ... 5 6 7 8 9 ... > >>

Kiránduljon a család! - 2014.06.12

Itt a nyár, a hétvégén menjünk kirándulni a hegyekbe!

Hegyre föl, völgybe le, a fák között a meleg is elviselhetőbb!

Induljunk már korán reggel, amikor még kellemes a levegő, de ne feledkezzünk el indulás előtt az uzsis dobozok feltöltéséről, és hát kulacsot javasoltam volna eredetileg a víz, vagy valami más finom hűsítő folyadék számára, amit szeretünk, de most korrigálok. Ezért a júniusi pokol a felelős!

Kiránduljon a család!

Emblémázási kisokos - Második rész: A filmkészítés és a tamponnyomás - 2014.05.23

Filmkészítés:

 

A legtöbbet alkalmazott emblémázási eljárás a tamponnyomás, a szitanyomás és a transzfer. Mindegyik alapját a film képezi, melynek készítését levilágító stúdiók végzik az átküldött grafika alapján.

Az 1:1-es méretarányban átküldött grafikáról (többszínes emblémánál színre bontott) ofszet vagy szitafilmet készítenek. A film segítségével készítik kollégáink a feliratozáshoz a szerszámokat.

 

Emblémázási kisokos - Második rész: A filmkészítés és a tamponnyomás

Tavaszi grillparti - 2014.05.14

Van abban valami varázslatos izgalom, ha az ember a tavasz első grillpartijára készül!

Gondoljuk csak végig, hogy a családon kívül kit hívunk meg egy kellemes sütögetésre baráti beszélgetésre? Hoppá, megvan a lista!

Elkészítjük a költségvetést, igen, mindent megveszünk mi szem szájnak ingere, irány a legközelebbi hipermarket!

Tavaszi grillparti

Egy nap az irodában - 2014.05.08

Egy nap az irodában rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy remekül eltöltsd az időt. Kezdetnek, mikor beérkezel, még csak azon dolgok foglalkoztatnak, amikről tudsz, elterveztél. Bekapcsolod a gépet, majd lefőzöd a kávédat, hogy a nap megfelelően induljon. Közben érkeznek a kollégák, kicsi csacsogás, ötletelés, ha esetleg valakit olyan dologgal keresnek meg az ügyfelek amihez azt sem tudja, hogyan fogjon hozzá. Szóval akkor csapjunk a lecsóba, mostanra már felállt a géped, a levelezésed is kész arra, hogy befogadja a kérdéseket, kéréseket, megrendeléseket, árajánlatokat és egyéb fontos információkat.

Szerencsére nem tudjuk elcserélni Őket… - 2014.04.30

A babavárás, világrahozatal és gyermekünk felnevelése rengeteg aggodalommal jár, persze tudjuk, hogy ezzel senkinek nem teszünk jót, de belülről mégis jön. Attól a perctől kezdve izgulunk, hogy pozitív a terhességi tesztünk, vagy sokan már jóval előtte, mert régóta nem adatik meg ez a csoda.

Szerencsére nem tudjuk elcserélni Őket…
<< < ... 5 6 7 8 9 ... > >>