Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

<< < ... 6 7 8 9 10 ... > >>

Egyedi nyomatos esernyő - 2014.04.23

Egy jól megtervezett promóciós termék nagyon sok örömet tud jelenteni.

Egy apró figyelmesség, egy mosolygós kép és máris fülig ér az emberek szája.

Egyedi nyomatos esernyő

Emblémázási kisokos - Első rész: A grafikai munka - 2014.04.16

Mi különböztet meg egy sima ernyőt/tollat egy promóciós ernyőtől/tolltól? Természetesen az emblémázás. Ha már sikerült kiválasztani a megfelelő terméket, még közel sem vagyunk készen, hiszen a promóciós termékek egyik Achilles sarka az egyediesítés. Mivel, hogyan, mennyi idő alatt? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat feliratozási kisokosunkban.
 
Emblémázási kisokos - Első rész: A grafikai munka

Pedométer - 2014.04.03

Az angolszász országokban az elmúlt években nagy divattá vált a lépésszámláló, más néven pedométer használata. Orvosi kutatások megállapították, hogy napi 10 ezer lépés (kb. 8 km) megtételével sokat tehetünk a szív és érrendszeri betegségek megelőzése érdekében.
Pedométer

Észrevétlen lázmérés - 2014.03.19

Boldog anyuka vagyok, amióta megszületett a kisfiam, ő a mindenem. Amikor nem a megszokott módon bohóckodik, tesz-vesz, szorgoskodik, tudom, hogy valami nem stimmel. Ilyenkor általában betegségre számíthatok, de mielőtt megcsörgetem a doktor bácsit, egy dolgot máris könnyedén kizárok vagy megállapítok a bajok listájáról. Hatalmas segítség és megnyugvás hogy a babám észrevétele nélkül egy pillanat alatt ellenőrizhetem lázas-e vagy sem. Köszönöm, lázmérőkártya!
Észrevétlen lázmérés

Zöld reklám! - 2014.03.12

A tavasz közeledtéről jut eszembe, hogy miért ne lehetne a lakásban is elérhető közelségben egy cserépben zöldellő bazsalikom, vagy akár kék nefelejcs?

Zöld reklám!
<< < ... 6 7 8 9 10 ... > >>