pushclean1

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Tulajdonságok

  • 100% -ig természetes bambusz szálakból készült, nem tartalmaz szintetikus összetevőket
  • Gyors és kényelmes használat, praktikus és modern dizájn
  • HIPOALLERGÉN, ember és természetbarát
  • A kendő használatra kész mérete 25 X 27 cm
  • Nem dörzsölő, természetesen tisztító, gyengéd szálak
  • Nem túl nedves, nem túl száraz, pont megfelelő
  • Steril, így ideális kisgyerekeknek
  • Nem hagy maga után szöszöket
  • Komposztálható, 12 hét alatt lebomlik
  • Újrahasznosítható csomagolás


Környezettudatosság

A PushClean™ kendő teljes egészében bambusz szálból készül.
Tudta, hogy a bambusz a leggyorsabban növő növény a földön és 35%-kal több oxigént tud előállítani, mint más fák? A bambusz alapvetően jó hatással van a környezetre, tekintettel a természetes regenerálódó képességére rovarirtó szerek és műtrágya használata nélkül, melyek a talaj és az ivóvíz szennyeződéséhez vezetnek. A bambusz komplex gyökérrendszere javítja a talajt és segít megelőzni az eróziót. Az erdők alját fedve védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen.
Amellett, hogy igen erős és tartós anyag, a bambusz sokoldalúan felhasználható különböző termékek gyártásához. 
A bambusz textilé az egyik leggyorsabban növekvő iparág, a pamut kémiai feldolgozásának káros hatásai miatt.
Az általunk felhasznált bambusz szálak nem tartalmaznak olyan vegyi anyagot, melynek negatív hatása lehet az emberi szervezetre.
A bambusz természetes antibakteriális hatású és kellemes érzés a bőrnek.
 

Használat

Erősen nyomja meg a tubus tetején lévő matricát!
Várja meg, amíg a kendő felszívja a tubusban lévő folyadékot és teljesen kinyílik! Máris használatra kész.

 

Termékskála

Természetes bambusz, 100% lebomló, hippoallergén, No CFC's, 25x27 cm.

Kéztörlőkendő


Water, Cocoamidoproply Betain, PEG-7 Glyceryl, Cocoate, Propylene Glycol, Methylchloroisothiazone/ Methylisothiazonlinone, DMDM Hydantoin, Polysorbate 20, Essence

Kisállat törlőkendő

Water, Cocoamidoproply Betain, Glycerin, Propylene Glycol, Chlorhexidine Digluconate, Methylchloroisothiazone, Methylisothiazonlinone DMDM Hydantoin, Polysorbate 20, Essence

Smink törlőkendő

Water, Sodium Lauryl Glycoside, Cetearyl Isonanoate & Cetearth-20 & Cetearyl Alcohol & Glyceryl Stearate & Glycerin & Cetearth-12 & Cetyl Palmitate, PEG Glyceryl Cocoate, Camelia Sinensis, Propylene Glycol, Calendula Officinalis, Coco amido propyl betain, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polysorbate 20, Essence

Folteltávolító törlőkendő

Water, nonionic surfactants, bacterial culture, perfume, color

Bőrápoló és tisztító törlőkendő

Water, Polydimethylsiloxane, Isotridecylalcohol Polyglycol Ether, Coconut Fatty Alcohol Polyglycol Ether, Quaternary Ammonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone DMDM Hydantoin, Polysorbate 20, Essence

Intim törlőkendő

Water, Cocoamidoproply Betain, Sodium Lauryl Glycoside, Tilia Cordate Extract, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Chamomilla Recutita, Potassium Sorbate, Polysorbate 20, Citric Acid, Chlorhexidine Digluconate, Essence

Szageltávolító törlőkendő

Water, Cocoamidoproply Betain, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Methylchloroisothiazone/ Methylisothiazonlinone DMDM Hydantoin, Polysorbate 20, Essence

Rovarűző törlőkendő

Water, Cocoamido propyl betain, Glycerin, Propylene Glycol, Limonene, Methylchloroisothiazone/ Methylisothiazonlinone DMDM Hydantoin, Geranyl acetate, Chamomilla Recutita, Polysorbate 20