Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Karácsonyi reklámajándék ötletek, a gyertya és a hógömb

Rohamos ütemben közeledik a tél, és természetesen vele együtt a karácsony is. Itt az ideje elgondolkodni azon, hogy milyen reklámajándékokkal rukkolhatunk elő ebben az időszakban. Lássuk, melyek a legsikeresebb reklámtárgyak a téli hónapok alatt. Tökéletes reklámtárgy lehet például, egy gyertya.

A gyertya ugyanis, tökéletes eszköze az ünnepi hangulat megteremtésének. Karácsonykor igazán klasszikus ajándéknak számít, fénye mellett testünk-lelkünk „átmelegedhet” és még a gyermekek számára is igazi varázslatot képes teremteni. Egy reklámajándékként átnyújtott, karácsonyi hangulatot idéző gyertya kiváló ajándék lehet nők, férfiak, idősek és fiatalok számára egyaránt. Ha még különlegesebb ajándékot szeretnénk átnyújtani, választhatunk színes, illatosított vagy egyedi formájú gyertyát is reklámajándékként. A legideálisabb karácsonykor a csillag alakú vagy a szív alakú gyertya, melynek levendula, rózsa vagy jázmin illata van. Ugyancsak sikeres reklámajándék válhat egy egyszerű hógömbből is. A hógömb, ahogyan magába rejt egy kis világot, igazi varázslat lehet egy gyermek számára, ám a felnőttek is ámulattal nézhetik az aláhulló hópelyheket a gömb belsejében, ezért fiatalok és idősebbek számára is ideális ajándék lehet. A hógömbök eredete a mai napig nem tisztázott, ám valamikor a 19. század során indulhatott el a világhódító útjára, ez az ötletes kis tárgy. Első ízben, a Párizsi Világkiállításon bukkant fel, az 1878-as esztendő során, majd később, az 1920-as éveket követően, már Amerikában is kezdett elterjedni. Sikere az óta is töretlen, így már a reklámipar is felfedezte magának. Egy reklámajándékként átnyújtott hógömb kedves, nosztalgikus ajándék lehet, amely figyelmességet sugároz majd a megajándékozott számára.