Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Műhelytitkok: A szállítás 2. rész
Távol keleti gyártásnál az összes macera, ami az eddigieknél felmerült, hatványozottan fellép, hiszen az időeltolódás miatt ők nagyjából akkor fekszenek le, amikor minket kivet az ágy. Emiatt a beszerzők gyöngye hajnalban, mikor mi salesesek kikecmergünk az ágyból, már lebonyolított több tucat telefont, elküldött rengeteg e-mailt, és megivott 3 csésze kávét.

Ha a látvány és a mintadarab elfogadásra került, a termékek bedobozolva állnak halomban, akkor jön egy 3 hónapos hajókázás. Ennek a részleteiről később még írok.

Kezdjük a nyelvi nehézségekkel. Ami egyes honfitársainknak a hunglish, na az sokszorosan fellép a chinglish formátumban. Ez az irgalmatlan nagy ország a hihetetlen mennyiségű lakosával, a rengeteg dialektus nagyon megnehezíti a beszerző dolgát. Néha vicces, néha véresen komoly félreértések a következményei, így szinte minden mondatot képpel, videóval támogatunk meg.

A másik izgalmas kérdés, hogy a kínaiak valahogy könnyebben nyitnak egy honfitársuk felé. Így akinek van kínai kapcsolata (nekünk van!), sokkal könnyebben ér el eredményeket. Azért tegyük a szívünkre a kezünket, ezzel valahol mi is így vagyunk.

Tegyük fel, hogy megtörtént a megrendelés, ügyfelünk elfogadta az árat, a szállítási határidőt, a látványt. Most indul a munka! A kínai üzemben elkészítik az adott termék szerszámát. Ezt többszörös egyeztetés után teszik csak meg, hiszen a szerszám egyes esetekben nagyon drága is lehet! Az első legyártott példányt lefotózzák (mérőszalaggal, vonalzóval, minden szögből), bizonyos esetekben levideózzák (pl ha mozgó alkatrész van a terméknek), ezeket a fotókat mi továbbítjuk ügyfelünknek. Ha probléma van (pl színeltérés), itt még lehet korrigálni. Ha a mintadarabra megkaptuk az okét, már nincs visszaút, indul a tömeggyártás. Tízezresével készülnek ilyenkor a fém dobozok, pendriveok, amiket csinos papírdobozokba csomagolnak, és konténerbe tesznek. De az utazásról majd később…