Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Mit kell tudni a reklámtárgyakról általánosságban?
Fontos tudni a reklámajándékokkal kapcsolatban például azt, hogy különböző rendezvényeken rendkívül nagy szerepet kapnak ezek a tárgyak. De mit is nevezünk reklámajándéknak? Tulajdonképpen minden olyan tárgyat, amely háromdimenziós reklámeszközként funkcionál, viszont átadásukért cserébe nem kérünk fizetséget.

Az ilyen, ellenérték nélküli ajándéktárgyakat terjeszthetjük a vásárlóink, az ügyfeleink, illetve a vállalatunk célcsoportjának tagjai között. Annak érdekében, hogy az ajándéktárgy még inkább elérje a reklámozó hatást, emblémákkal láthatjuk el őket. Az egyedi feliratozású ajándéktárgyakra az emblémát többféle módszerrel nyomhatjuk fel. Elvégezhető szitanyomással, tamponnyomással, vagy akár gravírozással is. A technikát többnyire az határozza meg, hogy milyen tárgyra és mekkora mennyiségben van szükség az emblémázásra. A reklámajándéknak szánt tárgyakat három fő csoportra oszthatjuk fel, aszerint, hogy milyen célból adjuk át őket. E három csoport a következő: Szóró ajándék, reklámajándék és a reprezentációs ajándék. A szóró ajándékok alatt olyan kisebb értékkel bíró tárgyakat értünk, amelyet igen nagy, akár több ezer darabos mennyiségben állítanak elő. Ezek általában mindig olyan tárgyak, amelyek hasznosak, például tollak, nyakpántok, öngyújtók stb. A szóró ajándékok rendszerint valamilyen promócióval vannak kapcsolatban, és arra hivatottak, hogy a vásárlást elősegítsék, ösztönözzék. A reklámajándékok kissé nagyobb értéket képviselnek, mint a szóró ajándékok, ezek lehetnek pólók, termoszok, vagy akár esernyők is, terjesztésük azonban sokkal célzottabb, mint a szóró ajándékoké. A reprezentációs ajándékok képviselik a legnagyobb értéket és ezeket csak kis mennyiségben állítják elő.