Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Ötletes és trendi reklámajándékok

A mai rohanó, feszültségekkel teli világban mi is lehetne a legideálisabb reklámajándék, ha nem a stresszoldó labda. A stresszoldó labda egy roppant ötletes és igen divatos reklámtárgynak számít, amelyet férfiak és nők számára egyaránt át lehet nyújtani.

Fiatalok és idősek számára is ideális, és tulajdonképpen bármilyen színben, vagy mintával elkészíttethető. Amennyiben a labdára vicces feliratot, vagy formát nyomatunk fel, például egy mosolygó, vagy fintorgó smiley-t, azzal máris mosolyt csalhatunk a megajándékozottak arcára. Gyűrve-nyomkodva, markolászva pedig, levezethetjük az apró, puha, ruganyos anyagból készült labdácska segítségével a nap során felgyülemlett feszültséget. Jópofa reklámtárgy, amelyet akár szóró ajándékként is lehet hasznosítani. Ugyancsak hasznos és ötletes reklámtárgy lehet egy dominóból is. A dominó már hosszú évtizedek óta klasszikus és közkedvelt ajándéknak számít, mivel a hosszú és unalmas estéken kiváló lehetőséget teremt a szórakozásra és a kikapcsolódásra. Egy dominó parti a családtagokkal, a barátokkal képes elfeledtetni a mindennapok stresszes dolgait, így remek alkalmat kínál a lazításra és pihenésre. A dominó éppen ezért reklámajándékként sem utolsó, mivel a játék igen nagy népszerűségnek örvend. A dominó pontos eredete nem ismert, ám egyes vélemények szerint egy 18. században élt, leleményes francia bencés szerzetes találta ki ezt az ötletes játékot. A klasszikus dominó 28 darabból áll, amelynek minden darabja két részre van osztva. E részeken 0 és 6 közötti pontok vannak, különböző kombinációkban feltűntetve. A dominó valóban egy kortalan játék, gyermekektől kezdve, a fiatal felnőtteken át, egészen idősekig, mindenki kifejezetten nagy lelkesedéssel veti bele magát a dominózásba. Ha igazán eredeti és sikeres reklámajándékot szeretnénk választani, érdemes a dominó mellett dönteni.