Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Reklámajándék ötletek: a logózott szappan

Mint azt jól tudjuk, azok a legsikeresebb reklámajándékok, amelyek hasznosak is a megajándékozott személyek számára. Mi lehet az, amit kivétel nélkül, minden ember használ? Mi az, amit egy nap során többször is a kezünkbe fogunk és rendszeresen használunk? Ez nem más, mint a szappan. A higiéniára mindenki nagy hangsúlyt fektet, különösen ősszel és télen, amikor a náthás, megfázásos, influenzás megbetegedések elterjedőben vannak. Ennek alapján, remek ötlet az, ha emblémázott reklámszappanokat készíttetünk.

A reklámszappan hasznos és kifejezetten kedvelt ajándék, főként abban az esetben, ha különleges összetételű és kellemes illatú szappanról van szó. Törekedjen arra, hogy olyan reklámszappant készíttessen, amely természetes alapanyagokból áll. Jó, ha a reklámajándék nem tartalmaz mesterséges színező anyagokat és vegyszereket. Ezzel nem csak a megajándékozottak bőrének egészségével tud törődni, hanem a környezetet is megóvhatjuk a szennyeződéstől. Egy mézet és méhviaszt tartalmazó szappan például remek bőrápoló hatással bír. Ezt felturbózhatjuk valamilyen alap olajjal, mint a pálmaolaj, az olívaolaj, vagy a kókuszolaj. Az alapolaj mellé ajánlott valamilyen további olajat adni, amely lehet például shea vaj, avokádóolaj, kakaóvaj, mogyoróolaj, vagy mangó, illetve valamilyen illóolaj is hozzáadható, amellyel varázslatos élménnyé tehetjük a kézmosást, tisztálkodást. A természetes illóolajok közé sorolhatjuk például a levendulát, a narancsot, a fahéjat, a mentát, illetve a citromfüvet is. A szappan mesés színét csalánnal, kakaóval, mentával, kávéval, fahéjjal, vagy annattoval lehet biztosítani, természetes módszerrel. Az egyedi és különleges szappanok, amelyek a vállalkozás logójával ellátott csomagolásba kerülnek majd bele, garantáltan sikert aratnak a vásárlók körében. Minden kézmosás alkalmával jó érzés tölti majd el a megajándékozott személyt és jó szívvel gondol majd arra, akitől a reklámszappant kapta.