Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Műhelytitkok: A szállítás

Határidő! Ez az a szó, amitől minden saleses-t a hideg kiráz, mert ez a szó általában a „tegnapelőtt már késő lenne” szinonímája.

Néha pedig az ügyfeleink érzik úgy, hogy zaklatjuk őket, amikor „nem szeretnélek zavarni, de tudod, a határidő…” kezdetű telefonbeszélgetést indítjuk.

Pedig szó sincs zaklatásról! Ügyfeleinket próbáljuk kímélni attól az őrülettől, ami a háttérben zajlik, így ők csak az eredményt - és a mi zombivá válásunkat- látják.

Hadd foglaljam össze pár szóban, mi is történik a megrendelés és a leszállítás között.

Először is nem mindegy, hogy sztenderd katalógustermékről, vagy egyedi gyártásról beszélünk. Tulajdonképpen egy katalógustermék megemblémázása a világ legegyszerűbb dolga: amint megvan a megrendelés, egyeztetjük a nyomatot, a színeket, a grafikusunk elkészíti a látványtervet, az ügyfél elfogadja (ideális esetben), az áru átkocsikázik a raktárból az emblémázó üzembe, ott előkészítik az emblémázást (ld emblémázási kisokosunkat), elkészül a nyomat, becsomagolják, átkerül az üzemből az irodába, onnan pedig az ügyfélhez.

Vannak olyan esetek, amikor az ügyfél nem elégszik meg katalógustermékkel, teljesen egyedi ötlettel áll elő. Itt megint kétfelé ágazik a dolog: vagy meg tudjuk oldani Európán belül, vagy nem. Ha nem kell kivinni Európából, akkor a megrendelés után az előzővel megegyezően elkészül a látvány, a színek egyeztetése. Bizonyos esetekben a látvány elfogadása után egy mintadarab is készül, amit szintén bemutatunk az ügyfélnek elfogadásra. A tömeggyártás már ezzel a szerszámmal fog történni, tehát a kész termékek PONTOSAN UGYANOLYANOK lesznek, mint a mintaként elfogadott. Megindul a gyártás, a kész terméket becsomagolják, majd az irodánkba utaztatják. Mi pedig boldogan szállítjuk ki az ügyfélnek – aki általában velünk együtt örül, hogy pont azt a terméket kapta, amit elképzelt.

Előfordul, hogy a mennyiség és a határidő megengedi, hogy a gyártás Távol Keleten történjen. Ebben az esetben annyi minden történhet, hogy megérdemel egy külön bejegyzést, ezzel hamarosan jelentkezünk.