Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Hogyan választhatjuk ki a legmegfelelőbb reklámajándékot?
A reklámajándékoknak igen jelentős szerepük van egy vállalat marketing céljának megvalósításában. Nem mindegy tehát, hogy mit és hogyan nyújtunk át az emberek számára. Fontos, hogy az emblémázott ajándéktárgyakat úgy válasszuk ki, hogy azok tökéletesen passzoljanak a vállalatunk által szervezett rendezvényekhez.

De hogyan tudjuk kiválasztani a lehető legmegfelelőbb ajándéktárgyat? Lássuk néhány hasznos tippet, amely segítségünkre lehet ebben. Reklámajándék választása során mindig vegyük figyelembe azt, hogy a tárgy semmi esetre se mondjon ellent a vállalkozásunk által kiépített imázsnak. Például, nem jó ötlet egy fitnesztermet öngyújtóval reklámozni, ám egy barkács áruház számára tökéletes lehet akár egy mérőszalagot formázó kulcstartó is. Az átnyújtani kívánt reklámajándék legyen nagyvonalú, ám arra ügyeljünk, hogy ne essünk át a ló túlsó oldalára, és ne legyünk túlságosan hivalkodóak. Igyekezzünk olyan tárgyat választani, amely némileg különbözik a már megszokott, sablonos reklámajándékoktól. Egy reklámajándék akkor lehet igazán sikeres, ha a tárgyat a megajándékozott személy hosszútávon tudja majd használni. Válasszunk hát olyan tárgyat, amely nemcsak szép, hanem egyben hasznos is számukra és gyakran használják is majd azt. Ugyancsak nagyon fontos a reklámajándékok kiválasztása során, hogy igyekezzük olyan tárgyat átnyújtani, amelynek értéke nem hoz zavarba senkit. Egy túlságosan drága ajándéktól ugyanis előfordulhat, hogy a megajándékozott személy kellemetlenül érzi majd magát. Végezetül arra is ügyeljünk, hogy reklámajándékon a vállalkozásunk emblémája ne legyen túlságosan feltűnő és, hogy az ajándéktárgyat igyekezzünk mindig személyesen átnyújtani a megajándékozni kívánt személy számára, ha erre van lehetőségünk.