Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

A jó reklámajándék titka: a kreativitás - 2014.01.20

Minden cégvezető arra szeretne törekedni, hogy a legjobb, legsikeresebb és leghasznosabb reklámajándékot készíttesse el. Sokan úgy vélik, hogy egy reklámajándék csakis abban az esetben lehet valóban hatékony és sikeres, ha az a tárgy némileg nagyobb értéket képvisel.  

A jó reklámajándék titka: a kreativitás

Tablet, mint céges ajándék - 2014.01.17

Manapság már egyetlen cégvezető sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy filléres költségvetésből rendezze azoknak a céges ajándékoknak a beszerzését, amelyeket a fontos partnerek és a kiemelt ügyfelek számára szeretnének átnyújtani.

Tablet, mint céges ajándék

Még mindig a reklámajándékok a legnépszerűbbek - 2014.01.06

Piaci elemzésünkből kiderül, hogy Magyarországon milyen a különböző hirdetési formák elfogadottsága a lakosság körében.

Ajándékozz egy csöppnyi melegséget: készíttess logózott sálat, sapkát, kesztyűt a hűséges vásárlóid számára! - 2013.12.04

Sajnos ismét a nyakunkon van a tél, és ott tartunk, hogy már nem csak a reggelek borongósak és hűvösek, hanem a délutánok is. Mindenki nagy kabátokba burkolja magát és sapkát, sálat, kesztyűt húz. Érdemes ezt a lehetőséget megragadnunk, és olyan reklámtárgyat készíttetni a leghűségesebb vásárlóink számára, amelyet ezeken a borongós és hűvös napokon is nagy-nagy szeretettel fognak használni.

Ajándékozz egy csöppnyi melegséget: készíttess logózott sálat, sapkát, kesztyűt a hűséges vásárlóid számára!

Ajándékozz ellazulást és nyugalmat: illatgyertya, fürdőolaj, habfürdő - 2013.11.29

A mai rohanó és stresszes világban nem meglepő, hogy szinte minden ember egy csöppnyi ellazulásra, nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik. Most pedig, hogy javában nyakunkon a tél, egyre inkább az otthonunkban kell mindezt a nyugalmat és ellazulást megtalálnunk. Ennek okán, tökéletes reklámajándék lehet egy illatgyertyából is. Gondoljunk csak bele, hogy milyen jó érzés hazatérve a munkából elterülni a kanapén és csodálatos illatfelhőben relaxálni egyet.

Ajándékozz ellazulást és nyugalmat: illatgyertya, fürdőolaj, habfürdő