Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Miért fontos arra törekedni, hogy kreatív reklámajándékot nyújts át az üzletfeleidnek? - 2013.11.20

Manapság, olyan időket élünk, amelyben kreativitás nélkül szinte lehetetlen boldogulnia a tisztességes vállalkozóknak. Hiszen, aki nem tud újra és újra előrukkolni valami trendi és ötletes dologgal, azt nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb kitaszítják a piacról. Roppant fontos tehát, hogy rendszeresen, a leghétköznapibbnak tűnő dolgokból is igyekezzünk kihozni valami újat, valami kreatívat.

Miért fontos arra törekedni, hogy kreatív reklámajándékot nyújts át az üzletfeleidnek?

Egyedi reklámajándék ötletek, nők részére - 2013.11.15

Ön is sokat gondolkozott már rajta, hogy milyen egyedi, személyre szabott és egyben praktikus ajándékot nyújthatna át az üzletfeleinek? Nincs ötlete, hogy mivel örvendeztethetné meg igazán a női vásárlóit?

Egyedi reklámajándék ötletek, nők részére

Logózott esernyő, hogy az esőt is tudjuk szeretni - 2013.11.08

Az esernyő története igen régre nyúlik vissza, ugyanis már az ókorban is, számos országban használták azt. Kínában, Babilonban, sőt Egyiptomban is roppant népszerű volt, ám ekkor még főként napvédő szerepet töltött be az emberek életében. Az esernyő használata kiváltság volt, főként az előkelő személyek birtokolták őket.

Logózott esernyő, hogy az esőt is tudjuk szeretni

Reklámajándék ötletek: a termosz bögre - 2013.11.06

A termosz bögre feltalálása Sir James Dewar nevéhez kötődik, aki az 1892-es esztendő során kifejlesztette a hő megtartására alkalmas működési technológiát.

Reklámajándék ötletek: a termosz bögre

Egyszerű, ám mégis ötletes reklámajándék: a szilikon karkötő - 2013.10.23

Az igazán sikeres reklámajándékok titka az, hogy hosszú időn keresztül képesek megőrizni a reklámértéküket. A megajándékozottak sokáig használják, mégpedig úgy, hogy a környezetükben élő emberek is jól láthatják a reklámtárgyat. Kiváló példa erre a szilikonból készült karkötő is, amely csuklón viselve szinte egész nap szem előtt van. A gumiból készült karkötők hatékonysága még tovább fokozható azzal, ha élénk árnyalatú darabokat készíttetünk. Egy piros, vagy az oly’ nagyon divatos neon színek szinte magukra vonzzák az emberek tekintetét. Egy szilikon karkötő igen divatos, trendi ajándék, amelyet a fiatalok is szívesen viselnek.

Egyszerű, ám mégis ötletes reklámajándék: a szilikon karkötő