Céges, egyedi reklámajándék - Reklámtárgyellátó Központ Kft.

Ha már ismerik, mi teszünk róla,
hogy el se felejtsék!

Reklámtárgyellátó Központ Kft.

1095 Budapest, Soroksári út 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Lépjen kapcsolatba velünk »

Kedves Timi! Először is szeretném nagyon megköszönni a lelkiismeretes és precíz munkádat, amit a megrendelésünkkel kapcsolatban tapasztaltam. Most írásban is küldöm a megrendelésünket….

Tóth Szidónia, irodavezető
ACNielsen Piackutató Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központtal. Bármit kitalálunk, ők elkészítik. Dinamikus, rugalmas csapat, akik már többször kisegítettek minket, ha nagyon gyors munkára volt szükség. Minőségi szolgáltatásukat mi a hűséggel háláljuk meg, illetve ezáltal mi is tovább növeljük az elégedett partnerek táborát.

Szabó Eszter, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor
Mercure Budapest

Közel öt éve ismerem a Reklámtárgyellátó Központ Kft-t és az együttműködés teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A javaslataitok testre szabottak, és mindig illeszkednek az adott körülményekhez. Gratulálok, és további sikereket kívánok!

Magda Attila, ügyvezető
Közlekedéstudományi Egyesület

Másfél éve dolgozunk együtt a Reklámtárgyellátó Központ Kft-vel, és az első pillanattól kezdve abszolút elégedettek vagyunk a termékekkel és a cég által nyújtott szolgáltatással. A kollégák mindig készségesek, pontosan tartják a szállítási határidőket és végtelenül türelmesek. A konkrét elképzelések megvalósításában éppúgy tökéletes partnerek, mint az ötletadásban. Profi csapat, jó szívvel ajánljuk őket!

Dudás Ildikó, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Több, mint 6 éve dolgozunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel. A sikeres együttműködésünk titka a megbízhatóságuk, kreativitásuk, rugalmasságuk – mindezek okán TTI első számú marketinganyag-beszállítója és ezt a pozícióját biztosan őrzi.

Sánta László, Regional Marketing Manager CEE

Kapcsolatunk a céggel nagyon jó, köszönhető ez a munkatársainak maximálisan a vevő igényeit szem előtt tartó hozzáállásán, rugalmasságán. Minden téren elégedettek vagyunk a Reklámtárgyellátó Központ Kft.-vel, fő erősségeik: vevőközpontúság, rugalmasság, pontosság, széles termékkínálat, egyedi, kreatív ötletek, versenyképes arak.

Juhászné Somodi Erika, promóciós ügyintéző
Izotóp Intézet Kft.

Gyorsak, pontosak, rugalmasak. Jó pár éve tőlük rendeljük a reklámajándékokat, karácsonyi partnerajándékokat, marketing anyagokat. A nagyszerű kapcsolatunkban, hogy az utolsó utáni pillanatokban is képesek profin, minőségben szállítani. Csak ajánlani tudom őket.

Lepp Klára
CEMEX Hungária Kft.

Mindent megvalósítanak, ami lehetséges, a lehetetlenre pedig keresnek lehetséges megoldásokat így biztosítják a folyamatos ellátást. Kell ennél több? Kellhet, ezért ők mindezt még a kedves, előzékeny és folyamatos rendelkezésre állásukkal teszik igazán teljessé.

Horváth Gabriella, franchise és marketing menedzser
HERBÁRIA Zrt.

A Reklámtárgyellátó az eddigi legrugalmasabb cég, akikkel együtt dolgoztam. Legyen az a leglehetetlenebbnek tűnő kérés vagy határidő, ők megoldják, számukra nincs lehetetlen. A termékskálájuk rendkívül széles, nincs olyan promóciós tárgy, amely ne lenne megtalálható a katalógusukban, az irodaszerektől kezdve, a partykellékeken át a ruhaneműkig. Csak ajánlani tudom őket, élükön Gábor Jutkával, akivel a hatékony együttműködés mindig garantált.

Ekler Dorottya
Dr. Ekler és Társai Kft.

Blog

Egyszerű, ám mégis nagyszerű reklámajándékok - 2013.09.27

Reklámajándék kiválasztása során nem kell minden esetben arra törekedni, hogy minél drágább és minél nagyobb dolgot nyújtsunk át az emberek számára. Sok esetben az apróbb, egyszerűbb reklámajándékokkal nagyobb sikert érhetünk el, mint azt gondolnánk.

Egyszerű, ám mégis nagyszerű reklámajándékok

Színek szerepe, a reklámtárgyak esetében - 2013.09.25

A színérzékelés igen fontos szerepet tölt be az emberek életében. A színek nem csak a hangulatunkat képesek befolyásolni, hanem az ízérzékelésünkre és a komfortérzetünkre is nagy hatást gyakorolnak. Egy-egy pihentető, nyugalmat árasztó, lágyabb szín láttán képesek vagyunk ellazulni, míg az erőteljesebb, komorabb árnyalatok depresszívvé, ingerültté tehetnek bennünket. A színek hangulatra gyakorolt hatását már az alternatív gyógyászatban is elismerték, és rendszeresen alkalmazzák is a színterápia formájában, ugyanis egyes árnyalatok a betegségek gyógyítására is alkalmasak. A színek hatását a reklámszakma is sikerrel alkalmazza hosszú évtizedek óta. A hideg és meleg színek tudatos kombinálásával, kiválasztásával el lehet érni azt, hogy egy vállalat logója hosszú időn keresztül megmaradjon az emberek emlékezetében.

Színek szerepe, a reklámtárgyak esetében

Kreatív reklámajándék, minimális költséggel? Ez a lufi! - 2013.09.18

Ötletes és olcsó reklámajándékot szeretnél választani, ám nem tudod, hogy mi legyen az? Itt a megoldás. A lufi, vagyis a léggömb az egyik legkisebb költségű, ám mégis az egyik leghatékonyabb és legötletesebb reklámajándéknak számít már évek óta.

Kreatív reklámajándék, minimális költséggel? Ez a lufi!

Szeptember legjellemzőbb reklámajándékai - 2013.09.16

A legsikeresebb és legjobb reklámajándékok mindig azok a tárgyak, amelyek nem csak ötletesek, hanem hasznosak is. Szeptember az iskolakezdés hónapja, amikor bátran kijelenthetjük, hogy a leghasznosabb reklámajándéknak a ceruzák, a tollak, a füzetek, az órarendek és a tolltartók számítanak.
Szeptember legjellemzőbb reklámajándékai

Kreatív reklámajándékok az őszi szezonra - 2013.09.03

A nyár főként a strandolásról, a pihenésről és a fesztiválokról szól, ezért köztudott, hogy abban az évszakban a strandolással és a pihenéssel kapcsolatos reklámajándékok lehetnek sikeresek. De mi a helyzet az ősszel? Milyen reklám- és szóró ajándékok generálhatnak több vevőt a vállalkozás számára?
Kreatív reklámajándékok az őszi szezonra